Zadelpijn ?

Fietsonderdelen van kwaliteitsmerk SQlab
Fietsen is gezond en plezierig. Dat staat vast. Maar fietsen moet ook leuk zijn. Vooral op grotere afstanden. SQlab levert ergonomische producten voor de contactpunten met uw fiets: handen, zitvlak en voeten.
Met producten van SQlab wordt fietsen nog een stuk plezieriger. Bij ons zijn veel van deze producten van SQlab verkrijgbaar.

SQlab

Het principe van SQlab zadels is gebaseerd op het feit dat ieder mens unieke maten heeft. Ook de afstand tussen de twee zitbotjes die ieder mens heeft. Door een zorgvuldige zitvlakmeting te doen kan worden gekozen voor een SQlab zadel dat volledig past op het zitvlak van elk individu. SQlab zadels zijn in vier breedtematen te verkrijgen en dus vindt u altijd het perfecte zadel. Door goed te letten op de juiste hoogte- en lengte (terugstand) instelling én de hoek waarin het zadel staat, wordt een optimale zit verkregen. Een zit die per toepassing verschilt: een sportwielrenner zit nu eenmaal anders op de fiets dan iemand op een stadsfiets. SQlab gebruikt de kennis die in de loop der jaren is doorontwikkeld om per gebruikersgroep de juiste 
SQlab fietszadel online shop
zadels aan te bieden. SQlab kent de volgende soorten zadels:
Zo is er voor iedereen het juiste SQlab zadel te verkrijgen en worden specifieke ongemakken bij mannelijke en vrouwelijke fietsers voorkomen. SQlab hanteert niet voor niets de vuistregel: Een zadel moet passen als een paar schoenen.
 
Lees verder