Roeckl


 

De familie Roeckl ontwikkelt en produceert sinds 1839 de best mogelijke handschoenen. Elke handschoen profiteert van meer dan 165 jaar know-how die door 6 generaties is opgebouwd. Roeckl fietshandschoenen onderscheiden zich op het vlak van duurzaamheid en comfort.

Duurzaamheid dankzij het gebruik van topmaterialen zoals bijvoorbeeld het gepatenteerde Roeck-Tex die voor de handpalm van vele Roeckl handschoenen gebruikt wordt. De individuele coating van elke vezel zorgt voor een zeer ademende, soepele stof die bijna onverslijtbaar is.

Een ongekend comfort dankzij het gepatenteerde Comfort innofation waarbij de overgang tussen duim en wijsvinger vakkundig wordt weggewerkt met comfortkussentjes uit Gel of Flexfoam. Op die manier rekent Roeckl af met pijnlijke duimen en handen en bieden Roeckl handschoenen een maximum aan comfort in elke positie. De Ergonomic cut draagt bij tot het vermijden van het Carpale Tunnelsyndroom, een aandoening die wel vaker voorkomt bij gedreven fietsers.

Ook exclusief voor Roeckl is het Pull-Off systeem, een handige oplossing om de handschoenen op een makkelijke manier uit te trekken. Zonder dat dewielerhandschoen daardoor binnenste buiten draait.

 

  • Topmaterialen

  • Anatomische pasvorm

  • Extra lange levensduur

  • Ongeëvenaard comfort 

Bekijk hier de producten