Elektrische fiets Amersfoort

Uw elektrische fiets in Amersfoort: geschikt voor elke rit

De grootste keuze aan merken voor een elektrische fiets in Amersfoort vindt u bij Ridder Tweewielers in Nijkerk. Met meer dan 47 jaar ervaring bieden wij een groot assortiment in alle soorten en maten. Een cruiserfiets bijvoorbeeld, kenmerkt zich door het stevige frame en de ontspannen zithouding. Een hybride tweewieler heeft een groot aantal versnellingen en is zeer geschikt voor heuvelachtig terrein en lange afstanden. Voor dagelijks gebruik en snelle ritten raden wij een degelijke stadsfiets aan. Bezoek onze webshop of kom naar de winkel voor een uitgebreid persoonlijk advies over uw elektrische fiets in Amersfoort.

Bekijk assortiment fietsen >

Comfortabel op weg met uw e-bike in Nijkerk

Zoekt u een e-bike in Nijkerk, kom dan naar Ridder Tweewielers of bezoek onze webshop. Een e-bike is een ander woord voor elektrische fiets. Door middel van een motor wordt uw trapbeweging aangestuurd, waardoor u zonder problemen tegen de wind in rijdt of een bruggetje overgaat. Het fietsen is zo lichter en comfortabeler, want u zult ervaren dat u letterlijk een duwtje in de rug krijgt. Onze vriendelijke medewerkers laten u graag alle ins en outs zien en natuurlijk kunt u ook proefrijden. Maak het uzelf makkelijk en kies uw e-bike in Nijkerk vandaag nog uit.

Zie ook: Fietskleding

Alles voor uw elektrische fiets in Amersfoort

Ridder Tweewielers in Nijkerk heeft de nieuwste collectie Castelli fietskleding voor Amersfoort. Wilt u dat uw outfit u maximaal ondersteunt als u op de racefiets zit? Dan behoort dit legendarische Italiaanse merk tot de top als het gaat om innovatie. Elk item met dit label is ontstaan vanuit pure passie voor de fiets. De focus ligt hierbij op het leveren van de beste prestatie zonder enig compromis. Zo zijn bijvoorbeeld de revolutionaire zeem Progetto X2 en de Aero Race Jersey ontwikkeld. Onze webshop biedt alles voor Castelli fietskleding in Amersfoort en u kunt natuurlijk ook komen passen in onze winkel in Nijkerk.Wilt u een elektrische fiets in Amersfoort proberen, kom dan proefrijden bij Ridder Tweewielers in Nijkerk. In onze winkel en webshop vindt u alles wat u nodig heeft om comfortabel en veilig op weg te gaan. Wij bieden de nieuwste e-bikes voor in de stad of voor lange tochten. Ook hebben we een grote collectie fietskleding, helmen, handschoenen en brillen. En wilt u uw nieuwe aankoop uitbreiden met een windscherm, kinderzitje of mandje, dan is dat zeker mogelijk. Maak uw elektrische fiets in Amersfoort compleet bij Ridder Tweewielers in Nijkerk.

Voordeligste e-bike van Nijkerk

Koop uw e-bike in Nijkerk bij Ridder Tweewielers en geniet van alle voordelen. U bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek waarin we tegemoet komen aan al uw wensen. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt dan maakt u ook na uw aankoop gebruik van onze services. Heeft u een defect? Dan helpt onze Snelle Reparatie Service u direct. Lukt het niet om zelf langs te komen? Dan staat onze Gratis Haal & Breng Service voor u klaar. Laat u informeren door Ridder Tweewielers, des te sneller geniet u van uw e-bike in Nijkerk.